FESTIVALUL CETĂŢILOR DACICE CONTINUĂ. CONCERTUL HOLOGRAF, REPROGRAMAT

Întrucât condițiile meteo de sâmbătă seara (22 iunie) au fost extrem nefavorabile (cod galben de ploi cu descărcări electrice, comunicat de ISU Alba), concertul Holograf care trebuia să închidă prima seară a Festivalului Cetăților Dacice de la Cricău a fost reprogramat pentru seara zilei de 28 iunie.

De fapt, concertul extraordinar al trupei Holograf va fi simultan o prefață a Festivalului Roman Apulum (29 – 30 iunie 2013), cât și o postfață a Festivalului Cetăților Dacice (22-23 iunie), ambele evenimente având același caracter istorico-turistic. De asemenea, în deschiderea momentului Holograf vor concerta trupele Zadar, Bohemian Groove și Poarta 3, așa cum fusese stabilit pentru Festivalul Cetăților Dacice.
Vremea nefavorabilă de sâmbătă seara (22 iunie) a făcut imposibilă și realizarea ritualurilor cu torțe, a ceremonialului de aprindere a rugului lui Zamolxe, precum și a dansului Nimfelor Zalăului, așa cum fusese programat pentru prima zi a festivalului. De aceea, toate acestea vor avea loc Duminică (23 iunie), în ultima zi a Festivalului Cetăților Dacice și vor încheia, apoteotic, manifestările dedicate civilizației daco-romane.
În speranța că aceste reprogramări nu vor diminua interesul turiștilor care apreciază cu adevărat valoarea Festivalului Cetăților Dacice, vă așteptăm în continuare la Cricău!

Serviciul Turism, din cadrul Consiliului Județean Alba

Foto: facebook.com/FestivalulCetatilorDacice.

Etichete: , , , ,

reclama