LA ZVONURI PUB – UN CONCEPT EXPERIMENTAL ÎN SEBEŞ

Cei trei tineri care deţin La Zvonuri în Sebeş , Cristina şi Horea Irimie alături de Radu Cristian, au reuşit în această toamna să reinventeze pubul de la Sebeş. După 2 ani de la deschidere La Zvonuri vine cu un nou design şi arată în întregime diferit faţă de cum era până acum. S-a păstrat motto-ul de la care s-a început: “Născut din dorinţa de a fi altfel”. Canapele de piele verzi, spaţii create pentru grupuri de prieteni, fotolii şi un decor de bibliotecă, celebra cutie telefonică londoneză, mese retrase pentru cei care preferă să servească masă în linişte, un colţ de bar unde clienţii sunt îndemnaţi să socializeze, chiar dacă nu au venit însoţiţi, sunt câteva dintre noutăţile pubului.

Tema acestui pub reinventat este de a oferi clientelei locul ideal de a ieşi în oraş, fie pentru a socializa, lua masă sau pentru a-şi petrece timpul liber alături de prieteni. Un meniu sofisticat completează decorul, aducând noutăţi culinare pe reţetarul restaurantelor din Sebeş. “Am încercat să ne adaptăm, să aducem noutăţi culinare pe meniu pentru că am auzit prea des în Sebeş descrieri ale meniului standard cu care este obişnuită clientela locală. Însă, dacă nu încerci să experimentezi, să schimbi ceva, să vii cu noutăţi, nu vei şti niciodată dacă nu cumva clientela este dornică să încerce şi altceva”, a declarat Cristina Irimie.
Citate celebre se regăsesc pe pereţii pub-ului, atât în limba română cât şi în limba engleză. Sunt citate inspiraţionale care propun o revoluţie a minţii, a felului în care privim lumea. Astfel, Ion Raţiu, Nadia Comăneci, Einstein, Mahatma Ghandi, Maica Teresa, Steve Jobs sunt câteva dintre personalităţile alese de cei trei tineri antreprenori pentru a transmite mesaje. Sunt personalităţi care au influenţat şi au schimbat lumea în care trăim, prin puterea exemplului.
Au rămas alături de aceste noi imagini câteva dintre elementele cele mai importante care au creat unicitatea La Zvonuri. Împletind noul cu vechiul, La Zvonuri propune clientelei mai mult decât un restaurant, un pub sau o cafenea. “În totalitate este un proiect experimental, un concept care promovează idei noi, va promova evenimente menite să schimbe monotonia care prea des cuprinde viaţa cotidiană.

Ce evenimente va aduce La Zvonuri la Sebeş?

“Vom publica foarte curând agenda evenimentelor. Am ascultat opinii, am încercat să vedem ce lipseşte. Vom promova oameni, idei, experimente culinare şi proiecte locale”.

Şi care poate fi scopul unor astfel de idei îndrăzneţe?

“România poate fi altfel. România poate fi altfel decât gri, mai verde dacă vreţi, mai plină de viaţă. Avem oameni de valoare care pleacă, avem tineri valorificaţi de străini. E timpul să schimbăm aceste realităţi. Dacă vom reuşi noi, aici? Nu contează, nu acesta este scopul. Îndrăznim să încercăm, este tot ce contează”, mai spune Cristina Irimie.

Foto: George OPINCARIU

Etichete: , , , , , ,

reclama