DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI PRIVIND CONSTRUCȚIA AUTOSTRĂZII SEBEȘ – TURDA

Marți. 3 noiembrie 2015, prin grija primarului municipiului Aiud, domnul Mihai Horațiu Josan, în sala de ședințe Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, a avut loc dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul construcției autostrăzii Sebeș – Turda.
La dezbaterea organizată de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au participat reprezentanții companiei, cei ai Agenției pentru Protecția Mediului și reprezentanții proiectantului, respectiv ai executantului lucrărilor.

Deși la această dezbatere nu au fost prezenți și cetățeni afectați de construcția autostrăzii Sebeș – Turda, Mihai Horațiu Josan, în calitate de reprezentant al unității administrativ teritoriale aiudene, de pe raza căreia sunt afectați de traseul viitoarei autostrăzi un număr foarte mare de proprietari de terenuri, a ținut în mod expres să le reamintească reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România că stabilirea cuantumului despăgubirilor pentru terenuri s-a făcut superficial și există în continuare neconcordanțe între valorile stabilite prin hotărâre de guvern și prețul real al terenurilor.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Etichete: , , , ,

reclama