ALBA IULIA: Pavel Stratan cântă în Spaţiile RYMA

Surpriză pentru albaiulieni. Duminică, 23 decembrie, ora 21.00, în Galeria de Artă din Spaţiile RYMA, va avea loc un concert Pavel Stratan.

Dacă doriţi să nu rataţi acest concert, puteţi suna din timp să rezervaţi locuri, la numărul de telefon 0726.70.54.69. Organizatorii atrag atenţia că s-au pus în vânzare doar 100 de bilete, aşadar, cine se grăbeşte mai găseşte locuri.

Pavel Stratan – scurtă prezentare

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în localitatea Nişcani din Republica Moldova. Originală, specială, beneficiind de graiul molodvenesc al lui Pavel, muzica sa este greu de catalogat într-un stil anume, dar multă lume îl asociază pe Pavel Stratan cu folkul.

În 1977, a cântat pentru prima dată la chitară în public – se întâmpla pe o scenă şcolară. În anul 1983, a compus primele versuri. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău.

În 2002, a lansat în Republica Moldova – şi ulterior în România – primul album: „Amintiri din copilărie”, foarte apreciat de public.

Nu rataţi întâlnirea cu autorul pieselor „Eu beu”, „M-am născut de ziua mea”, „Nunta”, „Du-du”, „În seara asta”, „Visul – tata, te iubesc” şi altele…

Etichete: , , , ,

reclama