FLORIN ROMAN: ANGAJAŢII DE LA FINANŢE DIN ALBA NU RĂMÂN FĂRĂ SLUJBE

Declarațiile de vineri ale fostului șef al Gărzii Financiare Alba, Dorin Nistor, care spunea că 50 de angajați ai Finanțelor Publice vor rămâne fără locuri de muncă, au fost contrazise astăzi de liberalul Florin Roman. Acesta a spus că angajații care vor primi preaviz în urma reorganizării ANAF vor fi relocați spre alte posturi din cadrul Finanțelor Publice și astfel își vor continua activitatea, dar pe alte funcții.

Florin Roman a afirmat că a avut o discuție cu Gelu Diaconu, președintele ANAF, care l-a asigurat că angajații DGFP Alba care vor primi previze vor putea trece pe alte posturi din cadrul DGFP Alba, în zona resurselor operaționale, fără ca să își piardă locul de muncă. A doua zi după trimiterea preavizelor se vor organiza concursuri pentru posturile unde este nevoie de personal.
„Nu există încă nicio cifră stabilită, bătută în cuie pentru reorganizarea ANAF. Oricum, angajații ale căror posturi vor dispărea vor putea opta pentru alte zone ale administrației, nu rămâne nimeni fără loc de muncă. În cazul în care se va face regionalizarea, dacă vom avea o constituție modificată probabil anul viitor, vom putea discuta despre regionalizare. În cazul în care se va face regionalizarea, toate instituțiile deconcentrate trec în subordinea Consiliilor Județene, cu întregul personal și a părții de buget pentru funcționare, aferent anului trecut. Mă amuză când văd astfel de lucruri de la niște oameni care nici măcar nu au interesul să participe la discuții despre regionalizare, să priceapă ce înseamnă regionalizarea. Eu am fost la toate întâlnirile despre regionalizare, dar nu l-am văzut pe domnul Nistor și pe niciun alt membru al PDL. Dar e interesant să faci declarații fără să ai o minimă documentare”, a mai precizat Florin Roman.

Foto: informatiadealba.ro

Etichete: , , , , ,

reclama