ATANASIU: DEPUTATUL DÎRZU FACE PARTE DINTR-UN GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT

Senatorul liberal de Alba Teodor Atanasiu l-a acuzat astăzi pe deputatul PSD Ioan Dîrzu că face parte dintr-un grup infracțional organizat. Parlamentarul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a „constatat înfiinţarea unui grup infracţional organizat din care fac parte deputatul PSD Ioan Dîrzu, directorul DSVSA Alba, Mircea Bîcu şi preşedintele ANSVSA Vlad Mănăstireanu”. Atanasiu a mai spus că a sesizat această situaţie chiar preşedintelui ANSVSA, dar lucurile au rămas neschimbate.

Teodor Atanasiu a precizat că deputatul Ioan Dîrzu l-a pus director la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, pe finul său, Mircea Bîcu, care are ca atribuţii controlarea activităţii firmelor la care parlamentarul deţine acţiuni şi unde, în trecut, a ocupat poziţii de conducere. Mai mult, Atanasiu spune că Dîrzu se pregăteşte să îl pună director adjunct pe naşul său şi îi atrage acestuia atenţia că este vorba de un conflict de interese major.
Liberalul a declarat că a semnalat această situaţie chiar preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dar acesta nu a luat nicio măsură.
„Cer parchetelor, oricare ar fi ele, să îşi facă treaba. Îi cer domnului Ponta, dacă nu vrea să intre în acest grup infracţional organizat să îl demită pe domnul Vlad Mănăstireanu din fruntea ANSVSA. Lui Mănăstireanu nu au ce să îi spun decât să plece”, a concluzionat Atanasiu.

Etichete: , , , , , ,

reclama