AUTOSTRADĂ INAUGURATĂ FĂRĂ MINIȘTRI

Inaugurare fără miniștri. Trei din cele patru tronsoane ale Autostrăzii Orăștie-Sibiu au fost inagurate astăzi de către directorul CNADNR, Narcis Neaga, în lipsa primului ministru Victor Ponta și a ministrului Marilor Proiecte Dan Șova. Deși cei doi au anunțat că vor participa la inaugurare, în ultimul moment au decis să plece spre capitală.

Programată pentru ora 11.30, tăierea panglicii a avut loc abia trei ore mai târziu. La eveniment au participat prefecții de Alba și Hunedoara, șeful CNADNR, primarul din Sebeș, precum și alte oficialități.
Începând de astăzi se poate circula pe autostradă de la Deva până la Cunța, precum și pe ultimul lot, între Săliște și Sibiu. Cel mai mare câștig este al municipiului Sebeș, porțiunea de autostradă care ocolește orașul fiind în același timp șosea de centură. Sebeșenii scapă în sfârșit de coșmarul miilor de camioane care tranzitau zilnic orașul.
Dincolo de faptul că jurnaliștii au fost ținuți în frig peste trei ore, mai trebuie să consemnăm și schimbul de replici dintre directorul CNADNR și vicepreședintele CJ, Florin Roman pe tema autostrăzii Sebeș-Turda, asumată de Roman, dar nerecunoscută de PSD. Probabil că despre acest subiect vom mai avea timp să scriem, pentru că abia azi au fost deschise ofertele pentru această autostradă.

Etichete: , ,

reclama