Cine crezi că e cel mai bun voluntar al Asociației SM SPEROMAX ALBA?

Sub această întrebare se ascunde o adevărată competiție între voluntarii Asociației SM SPEROMAX ALBA pentru a câștiga cele mai multe voturi. Până acum cărțile îl indică drept câștigător pe Octavian Crișan, veteranul în rândul voluntarilor asociației, cu cel mai vechi contract de voluntariat. Nu îi poți cere ceva lui Tavy, așa cum îi spun prietenii, fără ca el să îți sară în ajutor.

Un perfecționist în ceea ce face, acest tânăr își rupe de fiecare dată din timpul său pentru a ajuta la buna desfășurare a activităților desfășurate de oranizație. Îi plac îndeosebi călătoriile la volan și de aceea nu refuză niciodată să îl transporte pe un pacient de Scleroză Multiplă la București, Zalău sau unde este nevoie. Tavy a reușit să adune peste 300 de voturi derulând o campanie puternică pe facebook, dar este îndeaproape urmărit de „omul campanie” așa cum îl denumea dăunăzi Directorul Executiv al Fundației Comunitare Alba, Dorin Sava, pe tânărul și entuziastul Cristian Fleșeru. Și el voluntar cu state vechi la SM SPEROMAX ALBA, coordonator de voluntari pentru o mică perioadă de timp, Cristi a fost nominalizat la mai multe gale a voluntarilor, inclusiv la Gala Națională a Voluntarilor organizată de Federația VOLUM, unde a fost nominalizat cu proiectul coordonat de el „Rămâi Albaiulian! Vino la UAB!” și finanțat prin programul YouthBank. De altfel, Cristian Fleșeru face parte, de câteva luni, din echipa YouthBank. Destul de departe de primii clasați, se află cel care era considerat în primele zile drept câștigător, reușind să se distanțeze destul de mult de restul colegilor, Daniel Borza. Un tânăr extrem de entuziast, Daniel a reușit să aducă o pată de culoare în echipa de voluntari ai Asociației și a reușit prin avântul său în această campanie să își mobilizeze colegii, chiar dacă doi dintre ei l-au întrecut.

Mai jos în clasament se dă o luptă între fetele voluntare ale Asociației SM SPEROMAX ALBA. Szell Ioana, aflată momentan pe locul al patrulea tinde și ea la podium. Fostă coordonatoare de voluntari, Ioana este persoana care sare în ajutor și atunci când nu i-o ceri, dornică de implicare și, în pofida unei dizabilități de locomoție, este mult înaintea altor tineri de vârsta ei, trecând peste handicapul ei și aducându-și contribuția cu multă forță în comunitate. Un exemplu pentru semeni, o fire puternică, Ioana s-a dovedit mereu inovativă, luptătoare și insistentă în sensul bun al cuvântului. Niciodată nu îi poți spune că un lucru este imposibil de realizat, ea găsind mereu o soluție spre a merge mai departe. Badea Ligia, o voluntară cât se poate de liniștită, cu un zâmbet mereu așezat pe un chip senin o urmărește îndeaproape. Chiar dacă în primele zile de vot ea se afla la subsolul clasamentului, a reușit în puțin timp să adune voturi care să o urce în clasament, fiind o „amenințare” pentru podium. Mona Eliza alias Marc Simona, câștigătoare a premiului I la Categoria „Voluntar Senior” în cadrul Galei Voluntarului din Județul Alba, zi de zi promovează evenimentul „Voluntariat pentru SM” fiind o luptătoare și una dintre voluntarele asociației extrem de responsabilă și atașată de idea de voluntariat. La egalitate de voturi cu Simona se află sora Ioanei Szell, aflată la pentru o vreme chiar înaintea acesteia. Ana Szell se mobilizează zi de zi încercând să adune voturi fiind într-o competiție atât în cadrul familiei SPEROMAX, cât și în cadrul familiei Szell.

Până în 9 ianuarie, la prima oră, ziua evenimentului „Voluntariat pentru SM” Ediția II, se poate vota fie accesând aplicația de pe pagina de facebook a Asociației SM SPEROMAX ALBA, https://www.facebook.com/SMSPEROMAX/app_154272794636138 fie direct pe site-ul asociației la adresa: http://smalba.ro/?page_id=1777. Mult succes tuturor și vă așteptăm în 9 IANUARIE 2013, ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia pentru a vedea care este câștigătorul acestei competiții, dar și pentru a asista la un spectacol cu multe momente artistice minunate.

Etichete: , , , ,

reclama