COMUNICAT DE PRESĂ

ASOCIATIA PENTRU SPRIJIN IN MANAGEMENT SI ANTREPRENORIAT Alba Iulia, in calitate de Lider, impreuna cu partenerii: ASOCIATIA DE CARITATE HILFE 2005 , SCOALA ROMANA DE AFACERI A CAMERELOR DE COMERT SI INDUSTRIE FILIALA ALBA IULIA si FORMAROM SRL implementeaza, incepind cu luna mai 2019 proiectul ”ATELIERUL SOCIAL ASMA”, proiect cofinantat din Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman, Axa Prioritara 4 – Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Operatiunea – Consolidareacapacitatii întreprinderilor de economie sociala de a functiona într-o maniera auto-sustenabila. Codul SMYS al proiectului este 128164.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 luni, iar localizarea proiectului este in interiorul Regiunii de dezvoltare Centru.

Obiectivul general al proiectului – implementarea unui program integrat de informare, instruire, consiliere, asistenta si alte servicii suport pentru promovarea si dezvoltarea economiei sociale, cu scopul infiintarii a 21 noi intreprinderi sociale (ISuri) in mediul rural, contribuind astfel la dezvoltarea economiei sociale si crearea de noi locuri de munca in regiunea Centru.

reclama