DOUĂ EVENIMENTE IMPORTANTE ÎN PARTENERIAT CU PRIMĂRIA MUNICIPIULUI AIUD

În acest sfârșit de săptămână, Primăria municipiului Aiud a fost parteneră în organizarea a două evenimente importante pentru municipiul nostru.
Este vorba despre evenimentul ”Un milion de stele pentru nevoiași” ce a avut loc vineri, 16 octombrie 2015, în zona fostului cinematograf din Aiud și ”Ziua recoltei”, eveniment ce a avut loc în localitatea Gîmbaș, sâmbătă, 17 octombrie 2015.

În cadrul evenimentului ”Un milion de stele pentru nevoiași”, desfășurat pentru prima dată în Aiud, s-au aprins candele în semn de solidaritate cu toți cei aflați în nevoie și s-a organizat o strângere de fonduri, iar din banii strânși cu această ocazie se vor acorda, în preajma Crăciunului, pachete cu alimente celor nevoiași.
La această acțiune a participat primarul municipiului Aiud, domnul Mihai Horațiu Josan, care a ținut să se alăture reprezentanților Organizației Caritas Alba Iulia în acest amplu gest de solidaritate umană, marcând astfel strânsa legătură pe care municipiul Aiud o are încă din anul 2005 cu Asociația Caritas.
În data de 17 octombrie, primarul municipiului Aiud a participat la evenimentul”Ziua Recoltei”, o importantă sărbătoare a localității aparținătoare Gîmbaș.
În discursul ținut cu această ocazie, domnul primar a dorit să sublinieze importanța păstrării și continuării tradițiilor la nivelul municipiului Aiud și să felicite organizarea comună a acestui eveniment de către parohia reformată și parohia ortodoxă din Gîmbaș.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Etichete: , , , ,

reclama