(FOTO) MEDIA MUSIC AWARDS 2015: CEL MAI MARE EVENIMENT MUZICAL, DE LA CAP LA COADĂ

Și cea de-a patra ediție a galei Media Music Awards a adunat nume mari din showbiz. Andreea Bălan, Sore, Nicoleta Lucă, Delia au fost o parte dintre vedetele care au strălucit pe scena din Piața Mare din Sibiu. În fața a peste 40.000 de persoane, Delia featuring Kaira, cu melodia ”Pe aripi de vânt” și Smiley, cu piesa ”Oarecare” au fost cei care au obținut cele mai multe premii la cel mai mare eveniment muzical.

Delia&Kaira au plecat acasă cu cele mai multe premii pe categorii, respectiv cinci pentru melodia „Pe aripi de vânt”. Piesa a adunat cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească, peste 25 milioane, a fost considerată cel mai bun featuring, a obținut premiul la categoria Best Pop și un premiu special pentru că a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc în topuri (18 săptămâni, un record pentru ultimii ani). Totodată, a câștigat și la categoria cel mai bun videoclip.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și cu piesa „Oarecare”, care a fost lansată în acest an la cererea publicului, după ce inițial fusese doar o temă pentru o reclamă, a obținut și el cinci premii, respectiv la categoriile „Fastest climber” (melodia care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award.

Andra a ieșit și ea în față cu cele două premii la categoriile Fans like award și Cel mai votat artist.

Celelalte premii au fost obținute de Kazibo — Cel mai bun producător, Lariss — Cel mai bun artist debutant, Dan Bittman — Cea mai bună piesă rock (”Și îngerii au demonii lor”), Cat music — Best label.

Evenimentul muzical, cu o difuzare de peste patru ore și jumătate, a fost prezentat de nimeni altul decât ”Sexy” Pavel Bartoș, cunoscut de la show-urile „Vocea României” și „Românii au talent”. Cei peste 40.000 de spectatori au luat cu asalt Piața Mare din centrul istoric al Sibiului pentru a asculta recitaluri susținute de cei mai în vogă artiști români ai momentului. Aceștia au avut parte de cele mai multe difuzări media în ultimul an, dar și de jocuri de lumini laser, ecrane imense de peste 100 de metri pătrați, efecte pirotehnice și focuri de artificii.

Responsabilii cu buna dispoziție și distracția au fost cei peste 40 de artiști care au urcat pe scenă: Otilia; Feli; Jo cu Randi, Uddi și Nadir; Nicole Cherry; Maxim; Ami; Raluka; DJ Sava; Lariss; Lora; Bere Gratis și Sore; Nicoleta Nuca; Fly Project; Puya; Vescan; Alina Eremia; Mircea Eremia; Doddy; Mellina; Sore; What’s Up; Andreea Bălan; Lidia Buble& Akcent; Corina; Elena Gheorghe; Alex Velea; Naguale; Shift; Voltaj; Hologaf; Smiley; Delia&Kaira.

Etichete: , , , , , , , ,

reclama