Grupul Skepsis vă invită la spectacolul ”Străinul”

Marţi, 28.02.2017, ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la Casa de Cultură a Studenţilor spectacolul Străinul , după John Boynton Priestley, prozator şi dramaturg englez, care la jumătatea secolului trecut dezvolta un teatru în care banalul vieţii cotidiene era provocat pentru a sublinia valoarea individului şi a conştiinţei.

Spectacolul invită la a gusta puţin din atmosfera unui bar obişnuit din nord-estul Londrei, în care încep să apară, rând pe rând clienţii obişnuiţi ai casei sau oameni care se refugiază înăuntru din pricina ploii de afară. Deşi pare să fie un sfârşit de zi obişnuit, într-un bar nu poţi ştii niciodată cine poate intra… Departe de a fi o comedie, deşi umorul nu lipseşte din intrigă, piesa este una moralistă. La un pahar de vin, printre fumuri de ţigară şi conversaţii lângă halbe de bere, aparenţele sunt mai greu de păstrat iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, fiind nevoiţi să-şi confrunte slăbiciunile sau curajul.

Biletele (5 lei – preţ redus pentru elevi, studenţi şi pensionari; 10 lei preţ întreg pentru adulţi) se pot achiziţiona la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor începând cu joi, 23 februarie, de la ora 12:00. Încasările sunt direcţionate spre susţinerea proiectului şi spre îmbunătăţirea şi reeditarea lui în viitor.

Spectacolul este realizat în cadul proiectului „Stagiunea cu Skepsis 2017”, un proiect cultural cu pronunţat caracter educaţional, prin care Grupul Skepsis îşi propune să ofere albaiulienilor, lunar, pe tot parcursul anului, o serie de spectacole de sală şi de aer liber.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Etichete: , , , ,

reclama