Liberalii continuă programul de meditaţii pentru elevi

PNL Alba Iulia continuă meditaţiile gratuite pentru elevi

PNL Alba Iulia reia din această toamnă programul de meditații destinat elevilor care învață la unități de învățământ din municipiul nostru. Este un program benefic prin care liberalii albaiulieni încearcă să vină în sprijinul elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală.

„Am discutat reluarea acestui proiect excelent atât în ședințele Biroului Municipal al PNL Alba Iulia, cât și în cele ale Comisiei de Educație a PNL Alba Iulia și toți colegii și-au manifestat interesul pentru acest program de meditații pentru elevi. Ca și până acum ne adresăm în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme. Aceasta însă nu înseamnă că alți elevi care vor dori să fie beneficiari ai acestui program, vor fi respinși. Deocamdată, disciplinele pentru care avem resurse umane spre a face față solicitărilor, sunt următoarele: limba și literatura română, limba engleză, limba franceză, matematică, fizică, biologie, istorie, geografie, economie. Orele de pregătire vor fi susținute de cadre didactice performante care sunt fie membrii, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Vorbim de niște oameni inimoși care au înțeles necesitatea și importanța acestui demers. Nu în ultimul rând, vreau să amintesc și faptul că, din punctul nostru de vedere, oricare cadru didactic care vrea să-și ofere sprijinul pentru implementarea în cât mai bune condiții a acestui proiect, este binevenit” a declarat profesorul Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba Iulia.
Părinții elevilor care vor să-și înscrie copiii în acest program, o pot face fie trecând pe la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28, sau sunând la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517. Elevii înșiși se pot înscrie singuri, folosind aceleași date de contact.

Etichete: , , , ,

reclama