LUMINIŢA ANGHEL, RECITAL DE EXCEPŢIE LA ALBA IULIA

Cea de a doua zi a Sărbătorii Muzicii de la Alba Iulia a stat sub semnul Parisului, dar și a ploii. Sub semnul parizian care le-a adus sutelor de spectatori cabaretul și spectacolul franțuzesc în toată splendoarea lui. Recitalul de excepție al Luminiței Anghel, aflată pentru prima dată pe o scenă în Alba Iulia, i-a țintuit în scaune pe albaiulieni. Din păcate ploaia și furtuna care se apropia amenințătoare au scurtat din show-ul pregătit de organizatori.

Sâmbătă seara Sărbătoarea Muzicii și-a întâmpinat spectatorii franţuzeşte. Pentru că a fost Bonsoir, Paris! „Cabaret şi artă profundă în acelaşi timp, reprezentaţia invită la o incursiune în show-ul parisian: cântec, balet, pantomima, comedie, o extraordinară desfăşurare de costume îndrazneţe şi epatante. Cu alte cuvinte, o derulare impresionantă de forţe menite să creeze atmosfera intimă şi să dea amprenta franţuzească a celebrelor cabarete pariziene”, au promis organizatorii. Şi s-au ţinut de cuvânt. A fost un spectacol în care melodiile celebrilor Edith Piaf, Charles Aznavour, Michel Legrand, Maurice Chevalier, Charles Trenant Bonsoir, au prins viaţă în faţa unui public extrem de primitor. Public ce nu s-a sfiit să fredoneze alături de artişti sau să aplaude îndelung prestaţia acestora.

Într-o formă de zile mari Luminiţa Anghel, care a mărturisit că este pentru prima dată pe o scenă la Alba Iulia, i-a răsplătit din plin pe albaiulienii care au rezistat asaltului stropilor de ploaie şi ameninţării furtunii care dădea semne evidente că se apropie. În schimbul melodiilor, dedicate din inimă publicului din Alba Iulia, Luminiţa Anghel a primit ropote de aplauze.

Spectacolul s-a terminat mai repede decât fusese programat, din cauza ploii, dar a fost unul reuşit, plin de culoare.

Etichete: , , , , ,

reclama