„CONTRIBUŢIA PSD ALBA PENTRU AUTOSTRADA SEBEŞ-TURDA: CITITUL ARTICOLELOR DE PRESĂ”

Autostrada Sebeş-Turda a fost de la bun început un subiect fierbinte pe plan local. Pe de o parte unii au spus că este un proiect care nu se va realiza niciodată, pe de altă parte liberalii au susţinut sus şi tare că este perfect fezabil. Una peste alta singurul care a crezut cu tărie în această autostradă a fost Florin Roman. Care a fost şi vedeta întâlnirii pesediştilor de la Bucureşti, de săptămâna trecută, când ministrul Dan Şova le-a reproşat social-democraţilor din Alba că îl lasă pe Roman să se laude cu autostrada, deşi contribuţia este şi a PSD, nu doar a PNL. Replica liberalului a venit astăzi: „contribuţia PSD Alba la această autostradă a fost cititul articolelor din presa locală”.

Florin Roman a vrut să facă astăzi mai multe precizări în legătură cu acest subiect, după ce ministrul Marilor Proiecte, pesedistul, Dan Șova a recomandat liderilor PSD Alba să nu îl mai lase pe Florin Roman să-și asume meritul demarării proiectului autostrăzii Sebeș-Turda, deoarece și PSD are merite în acest proiect.
Florin Roman a spus în cadrul conferinței de presă că recunoaște și îi mulțumește lui Dan Șova pentru implicarea în acest proiect deoarece fără aceasta, acest proiect nu era viabil iar declarația de la finalul săptămânii trecute a ministrului Șova nu este altceva decât ceva impus de partid.
“Din punctul meu de vedere autostrada Sebeș-Turda este un proiect al PNL Alba prin persoana vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman și un proiect al ministrului Marilor Proiecte, domnul Dan Șova. În alte ordine de idei vreau să vă spun foarte clar că PSD Alba nu are nici un fel de legătură cu acest proiect. Singura lor legătură, a celor din PSD Alba, este că au aflat de acest proiect din presa locală care a prezentat evoluția acestui subiect. Nu vă ascund că aș fi vrut să îi am pe cei de la PSD Alba alături nu numai în acest proiect ci în toate proiectele pe care dânșii le-au inițiat sau le-ar fi inițiat” a spus Florin Roman.

Etichete: , , , ,

reclama