IOAN LAZĂR: „VREM SĂ OBŢINEM LOCUL DOI ÎN ALBA LA PREZIDENŢIALE”

Partidul lui Tăriceanu îşi propune să obţină în Alba locul doi la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Liderul interimar al formaţiunii, omul de afaceri Ioan Lazăr, a declarat astăzi că apariţia Elenei Udrea ca şi candidat din partea PMP va favoriza ascensiunea lui Tăriceanu.

lansarea, de altfel aşteptată, a Elenei Udrea în cursa pentru Cotroceni, nu va face altceva decât să declanşeze dispute interne în cadrul Alianţei Creştin Liberale, este de părere preşedintele interimar al Partidului Liberal Reformator Alba. El a mai spus că se aşteaptă ca în perioada următoare conflictele din interiorul ACL să crească, mai ales că au apărut deja voci care spun că o vor susţine pe Udrea, primul fiind pedelistul Emil Boc. În aceste condiţii, spune Ioan Lazăr, cel care va avea de câtigat va fi Tăriceanu.
PLR Alba a început deja strângerea de semnături pentru candidatura lui Tăriceanu la prezidenţiale şi are un target de 30 de mii de semnături. „Nu cred că vom avea timp să strângem toate semnăturile, deşi am adunat până acum doar din Alba Iulia peste 1.000 de semnături”, a mai spus Ioan Lazăr.

Etichete: , , ,

reclama