RASISTUL ŞI PARADOXUL OGLINZII!

PSD Alba este o organizaţie politică care s-a întinerit în ultimii ani, iar acest lucru îi este datorat in special domnului preşedinte Ioan Dîrzu, care a permis tinerilor să se afirme în PSD şi să aibă un drept la opinie legat de probleme ale judeţului,dar şi legat de atitudinea distructivă a unor lideri politici. Principala problemă a liberalilor este că nu au ce zice despre PSD Alba şi despre actualii lideri social-democraţi din judeţ, care nu au distrus, aşa cum a facut PDL şi PNL în ultimii ani cu economia judetului Alba şi în special din municipiul Alba Iulia. PSD este singura forţă politică de opozitie din judetul Alba, este singura care se luptă împotriva dictaturii portocalii din judeţ şi din municipiu. De aceea, nu voi ezita să punctez exact, cu exemple concrete aberaţiile din declaraţiile liderilor liberali şi PDL-işti din judet.

Nu mică mi-a fost surprinderea când acest „liberal” pe nume Rareş Buglea, înarmat cu elan dictatorial a semnat o hârtie prin care sunt atacat la modul cel mai urât atât eu, cât şi partidul din care fac parte.
Cred că domnul Buglea se confruntă cu paradoxul oglinzii în sensul în care încearcă să se uite la noi prin oglindă fără ca să-şi dea seama că în realitate se vede pe sine şi colegii lui de partid .
Păi, domnule Buglea cred că în ograda dumneavoastră, a PNL-ului ar trebui să vă uitati dacă vreţi să găsiţi oameni care se folosesc de minciună pentru a păcăli intenţia alegătorilor, oameni care se laudă pe panouri cu realizări ce nu le aparţin încercând să păcalească pe toată lumea !
În schimb, domnule Buglea si aici vă zic ca şi coleg de generaţie, nu cred că aveţi căderea morală să mă criticaţi. Cred că înarmat cu elanul dictatorial al lui Florin Roman aţi uitat că oraşul nostru, Consiliul Local Alba Iulia şi PNL Alba a ajuns să fie facut de ruşine de declaratiile dumneavoastră rasiste. Stiu că la PNL Alba rusinea e un cuvânt rar întâlnit pentru că îţi trebuie o doză de bun simţ ca să o percepi la adevarata valoare, dar cred, domnule Buglea că dumneavoastră ar trebui să aveţi o altă atitudine după ce Alba Iulia a ajuns ruşinea Comisiei Europene, datorită dumneavoastră.
Ţin să mai menţionez că spre deosebire de dumneavoastră, care aţi fost plantat în diferite funcţii publice , consilii de administratie bugetofage sau proiecte pentru apărarea intereselor „romilor”, funcţia mea de preşedinte al TSD Alba Iulia este o funcţie obţinută prin alegeri interne, dupa 9 de ani în politică. Cariera domnului Buglea depinde însă de Florin Roman şi acum probabil este speriat pentru că domnul Roman se gândeşte să plece cu domnul Atanasiu la Bucuresti şi aşa rămâne singur.
Aşa că, domnule Buglea, vă recomand în calitate de tânăr să vă uitaţi mai bine în oglindă, poate o să vedeţi realitatea şi poate nu o să vă mai placă ceea ce o să vedeţi în ceea ce priveste atitudinea şi bunul simţ, cum cu siguranţă nu le place nici cetăţenilor.

Preşedinte TSD Alba Iulia,
Corneliu Mureşan

Etichete: , , , ,

reclama