SEMI-COLABORARE: Uşa de la Primăria Alba Iulia e întredeschisă pentru deputatul Călin Potor

Deşi a fost anunţată din timp, întâlnirea deputatului Colegiului nr. 1 Alba Iulia, Călin Potor, cu Primarul Mircea Hava (PDL), nu a mai avut loc. Cum viceprimarul Paul Voicu (PDL) era şi el absent, deputatul PNL s-a întâlnit doar cu viceprimarul Dorin Şerdean (PP-DD).

Proaspăt reales deputat, Călin Potor a subliniat în discuţia cu Dorin Şerdean: „Eu sunt deputatul albaiulienilor şi vreau să sprijin toate proiectele care au legătură cu Alba Iulia. Dacă nu l-am găsit acum pe primar, voi veni şi luni, dacă nu-l găsesc luni voi veni încă o dată, şi tot aşa până îl voi întâlni. Dacă primarul Hava nu-l respectă pe cetăţeanul Călin Potor, atunci trebuie să-l respecte pe deputatul de Alba Iulia Călin Potor. Voi solicita ca şedinţele Consiliului Local Alba Iulia să aibă loc miercurea sau joia ca să pot să fiu prezent la cât mai multe din aceste şedinţe. De altfel, vreau să mă întâlnesc cu primarii din tot colegiul pentru a discuta de problemele şi proiectele din fiecare localitate.”

Călin Potor a nominalizat priorităţile sale, dar care, după ce vor fi rezolvate, vor fi urmate şi de alte proiecte: este vorba de finalizarea lucrărilor de infrastructură din Oarda şi Miceşti, respectiv încheierea lucrărilor la Căminul Cultural din Pâclişa.

Chestionat de jurnalişti dacă se află în campanie, deputatul Potor şi-a declarat intenţia de a candida la Primăria Alba Iulia încă o dată, în anul 2016.

Plin de disponibilitate pentru o colaborare cu deputatul liberal Călin Potor, tânărul viceprimar Dorin Şerdean a declarat: „Eu sunt un om de administraţie. Nu reprezint aici PP-DD-ul, eu reprezint oamenii acestui oraş. Vreau să colaborăm, dar vreau să văd aceeaşi dorinţă şi din partea colegilor din PNL care mă atacă permanent.”

Etichete: , , , , ,

reclama