BOGDAN HOSSU, SINDICALISTUL CARE UCIDE LOCURILE DE MUNCA

Este strigator la cer ca liderul sindical Bogdan Hossu militeaza cu indarjire impotriva locurilor de munca! In loc sa apere slujbele oamenilor si sa faca orice pentru crearea de locuri de munca, Bogdan Hossu face conferinte de presa in care pune la zid viitorul tuturor motilor din Muntii Apuseni.

Ii sugeram domnului Hosu sa reflecteze la nevoia noastra disperata de locuri de munca si sa isi pastreze calmul, fara sa puna in pericol vietile oamenilor cum s-a intamplat aseara, cand liderul sindical a accidentat cu automobilul un om. Viata acelui om, ca si vietile noastre, sunt mai importante decat interesele care se ascund in spatele lui Bogdan Hossu. Putina lume stie ca organizatia domnului Hossu face parte dintr-o alianta a unor ong-uri finantate de miliardarul Soros, alianta care este condusa de Alina Mungiu Pippidi. Asadar nu este deloc intamplatoare pozitia inversunata contra mineritului din Apuseni a domnului Hossu si a doamnei Pippidi. E simplu sa fim platiti sa ne opunem, dar e greu sa construim ceva bun pentru semenii ale caror vieti le aparam!
V-ati gandit la ce ar trebui sa faca sindicatele miniere din Cartel Alfa, de exemplu din Federatia Nationala Mine Energie? Lor le-ati spus, domnule Hossu, ca de fapt sunteti cel mai mare dusman al mineritului din aceasta tara?
Sa intelegem, domnule Hossu, ca dumneavoastra va pare rau ca Romania are rezerve de aur? Ca va pare rau ca Romania ar putea ajunge in fruntea Europei la minerit aurifer?
Domnule Hossu, opriti-va din lupta murdara pe care o duceti impotriva locurilor de munca! Nu mai ingaduim sa ne fie amenintat viitorul, nu mai ingaduim sa murim de foame din cauza unor binevoitori ca dumneavoastra!

Sindicatul Viitorul Mineritului

Etichete: , , , ,

reclama