CSU Alba Iulia. Victorie în primul meci din play-off

Victorie clară în primul meci din playoff pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a trecut miercuri seară, pe propriul teren, scor 81-55, de CSM Satu Mare, în prima partidă din sfertul de finală din playoff-ul campionatului național de baschet feminin. Formația antrenată de Miroslav Popov a condus ostilitățile în teren în permanență, pe tot parcursul disputei și nu a avut emoții în niciun moment, chiar dacă nu a jucat la potențialul maxim.

CSU a început greu partida, în joc văzându-se oarecare relaxare, însă a trecut rapid la conducere, după primul sfert câștigând la o diferență de 11 puncte. Până la pauza mare avansul nu a mai crescut decât cu 2 lungimi, însă la jumătatea partidei era deja cunoscută formația victorioasă. La revenirea de la cabine, jocul a decurs de aceeași manieră, cu CSU relaxată, dar la conducere și cu o formație oaspete care a încercat să se agațe de orice șansă. Universitareale au câștigat și ultimele două sferturi la diferențe de 4, respectiv 9 puncte, astfel încât scorul final a arătat 81-55.

Cu acest succes, CSU face primul pas spre calificarea în semifinale și are șansa de a încheia confruntarea din sferturi duminică, 6 aprilie 2014, în manșa a doua, care se va disputa la Satu Mare.

Etichete: , ,

reclama