BOBOCII LICEULUI TEHNOLOGIC SEBEȘ AU FOST … „BLACK & WHITE”

Liceul Tehnologic Sebeș a organizat vineri, 4 noiembrie 2016, o nouă ediţie a Balului Bobocilor, eveniment găzduit, ca în fiecare an, de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș. Având ca temă „Black & White”, ca simbol al tandemului perfect, al armoniei, balul a reunit pe scenă 16 concurenţi care au trecut prin mai multe probe de „foc”: prezentare, dicţie, cultură generală, declaraţie de dragoste și talent.

A devenit deja o tradiţie ca, alături de bobocii liceului, să fie prezenţi și membrii ansamblului de dansuri populare din Şpring „Fântânița de piatră”, precum și copiii Clubului Fantasy Dance, îndrumați de prof. Ema Șalapi.
Spectacolul a fost pus în scenă de o echipă coordonată de consilierul educativ, prof. Suciu Mihaela, fiind formată din diriginţii claselor terminale, prof. Simona Schiau, prof. Liana Creștin, prof. Ovidiu Peppel și prof. Dumitru Budoiu, iar totul a fost posibil mulţumită sprijinului acordat de conducerea Liceului Tehnologic Sebeș, respectiv doamna director Adina Stanciu, precum și directorii adjuncți Vasile Petru și Cristina Câmpean.
La final Miss Boboc a fost desemnată Mihaela Stefan P1 A, iar Mister Boboc Andrei Pascu 9B.

Etichete: , , , , ,

reclama