TRANSAVIA VA PARTICIPA LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL SIAL

Transavia, liderul pieței locale de carne de pui și una dintre cele mai importante afaceri de familie din România cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, va participa la cea de-a 27-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentare.

Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada 16-20 octombrie 2016, unde sunt așteptați peste 160.000 de vizitatori din întreaga lume. În fiecare an, târgul reușește să reunească peste 7.000 de expozanți din mai mult de 100 de țări.
„Prezența noastră la o nouă ediție a târgului SIAL reprezintă o reconfirmare a perfomanței în activitatea pe care o desfășurăm și o dovadă a faptului că produsele noastre continuă să fie apreciate atât în România, cât și peste hotare.Totodată, suntem interesați să participăm la astfel de evenimente, care constituie o ocazie importantă de a ne consolida parteneriatele existente, de a identifica tendințele din industrie, precum și noile oportunități de business”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.
Transavia este prezentă în mod constant la târguri și expoziții internaționale de profil, cum ar fi Anuga sau Indagra Food.
În ultimii 5 ani vânzările companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeană, în special datorită profilului și evoluției pieței cărnii de pasăre la nivel mondial.
De-a lungul anilor, Transavia și-a consolidat poziția pe piața de export, fiind un partener de încredere datorită calității produselor oferite și a seriozității cu care își tratează colaboratorii. Exportul reprezintă 15% din cifra de afaceri realizată de companie și este realizat în mai multe țări din Uniunea Europeană, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația. La export, Transavia este prezentă atât cu mărci proprii, precum Fragedo și Papane, cât și cu produse sub brand privat. Pentru mai multe informaţii despre Transavia, accesaţi www.transavia.ro, www.fragedo.ro, sau pagina de Facebook Transavia. Well Made in Romania.
Despre Transavia
Transavia este unul dintre cele mai reputate business-uri de familie românești, cu o experiență de 25 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni. Deschiderea permanentă spre inovație în business a contribuit la succesul de care Transavia se bucură astăzi, clasându-se în topul celor mai valoroase companii din România. Calitatea produselor, precum și performanțele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a României în anul 2006, precum și o serie de premii naționale și internaționale. În prezent, Transavia are 2.000 de angajați, 314 hale în 24 ferme de creștere a păsărilor și 4 ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare performante de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii. Fermele Transavia sunt localizate în 8 județe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Brașov, Timiș, Mureș, Harghita și Caraș- Severin, unde anual se produc peste 70.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei se ridică la cele mai înalte standarde de calitate și sunt prezente în majoritatea lanțurilor de retail modern prin bradurile Fragedo și Papane. 15% la sută din producția anuală a companiei merge pe piața de export, în mai multe țări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația.

Etichete: , , , , , ,

reclama