PESTE 55 DE UNIVERSITĂȚI PREZENTE LA ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR

Pe 24 martie, Hotel Aro Palace din Brașov devine punctul de întâlnire al celor mai importante universități internaționale și a tinerilor interesați de programe de studiu în străinatate, cu ocazia celei de‐a XVIII‐a ediții a RIUF – The Romanian International University Fair. Peste 55 de expozanți din Europa, Australia, America și Asia s‐au pregătit de întâlnirea cu tinerii români, dornici să afle informații despre cele mai bune programe de studiu din România și din străinătate.

Aproape 60 de universități și instituții de învățământ din 9 țări precum Marea Britanie, Olanda, USA, România, Danemarca și Germania vor fi prezente în premieră pentru zona de centru a României, joi ‐ 24 martie la Hotel Aro, la RIUF ‐ The Romanian International University Fair.
Vizitatorii vor putea afla informații despre cele peste 5.000 de programe de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) puse la dispoziție de universitățile care vor participa la târg. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finanțare, procedurile de aplicație, dar și despre bursele în valoare de 500.000 de lire oferite pentru studenții români care doresc să studieze în Marea Britanie.
Participanții care încă nu sunt deciși unde vor să învețe mai departe pot interacționa și cu cele mai consacrate universități din România. Universitatea București, Universitatea Babeș Bolyai și Universitatea Transilvania vor putea răspune la întrebările celor interesați. La acestea se adaugă și singura facultate de Antreprenoriat din sud‐estul Europei ‐ The Entrepreneurship Academy.
Cei interesați de un program de studiu în afara României pot participa, în ziua evenimentului, la peste 10 workshopuri și sesiuni de discuții cu reprezentanții universităților internaționale pentru a afla mai multe despre oportunitățile de angajare și experiențele altor studenți care au ales să studieze în străinătate.
Află tot ce trebuie săștii despre studiile în străinătate. Înscrie‐te pe www.riuf.ro și vino la Hotel Aro Palace, pe 24 martie 2016. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la târgul care va avea loc la Brașov, se pot înscrie la edițiile din București (18‐20 martie, Sala Palatului) și Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalentă).

Despre Grupul EDUCATIVA
EDUCATIVA este un grup de organizații non‐guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Etichete: , , , ,

reclama