ABSPORT.RO, UN SITE ÎN “CINSTEA SPORTULUI LOCAL”

La finalul săptămânii trecute a luat ființă în Alba un nou site de știri. Este vorba despre absport.ro, site care după cum îi spune şi numele se axează pe sportul judeţului. Administratorii site-ului îşi propun o abordare diferită a presei sportive din mediul online.

Momentan, site-ul este administrat de doi jurnalişti albaiulieni, Cătălin Crăciun şi Cosmin Nistor. Experienţa din presă i-a făcut pe cei doi să se hotărască să „lupte pe acelaşi front” pentru a aduce cinste sportului din judeţ. Pe viitor, aceştia aşteaptă în echipa lor voluntari, care să înveţe de la ei ce înseamnă presa sportivă şi bineînţeles pentru a se distra.
După cum a precizat chiar Cătălun Crăciun, „AbSport.ro este construit în cinstea sportului local şi ceea ce noi încercăm să facem este să avem grijă ca evenimentele sportive să ajungă în cel mai scurt timp posibil la iubitorii de sport”.
Materialele de pe site vor cuprinde toate categoriile de sport, de la fotbal, handbal şi baschet, până la şah. De asemenea, nu vor fi omise nici evenimentele sportive care vo fi în şcoli şi licee.
Din ceea ce s-a pubilicat până în prezent pe site, se pare că băieţii chiar au „dat lovitura” şi nu se vor opri aici. Aceştia spun că au planuri mari de viitor şi speră să le implinească.
Le dorim mult succes!

Etichete: , , , , , , , , , ,

reclama