Deputații PSD Ioan Dîrzu și Călin Potor fac echipă pentru județul Alba și municipiul Alba Iulia

Partidul Social Democrat și-a anunțat astăzi echipa de candidați pentru președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Alba Iulia, respectiv deputatul și președintele PSD Alba, dr. Ioan Dîrzu, și deputatul de Alba Iulia, medicul Călin Potor.

Cei doi deputați și-au prezentat intenția de a candida într-un cadru inedit, alegând să facă acest anunț în fața ruinelor fostei fabrici Refractara din Alba Iulia, unde în trecut au lucrat peste 2000 de persoane, pentru a sublinia faptul că județul Alba are nevoie de investiții mai multe care pot crea locuri de muncă bine plătite.

„Ne prezentăm în fața cetățenilor din județul Alba cu un proiect de dezvoltare care implică un alt tip de administrație mai transparentă, mai profesionistă și cu mai multă inițiativă. Alba are nevoie de o nouă echipă capabilă să genereze locuri de muncă bine plătite și să transforme din nou județul nostru într-un loc în care tinerii au perspective de viitor iar seniorii se simt respectați” a explicat intenția sa de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

Cei doi reprezentanți ai județului Alba au explicat faptul că își doresc o campanie constructivă, bazată pe proiecte concrete, dar nu pot ignora faptul că administrația municipală și județeană au intrat într-un blocaj de idei care afectează direct cetățenii.

„Cred că în ultimii patru ani albaiulienii au văzut că nu s-a mai întâmplat nimic nou în oraș. Eu am rămas același om, un medic albaiulian care reprezintă cu mândrie această comunitate, care își dorește ca Alba Iulia să fie prosperă și care vrea să construiască cu albaiulienii o echipă care să revigoreze administrația locală și să vină cu proiecte inovative pentru dezvoltarea municipiului” a declarat candidatul pentru Primăria Alba Iulia, Călin Potor.

Cei doi deputați au prezentat un prim proiect comun pentru Alba Iulia, un parc tehnologic și industrial în care companiile vor beneficia de facilități pentru a investi în Municipiu, iar antreprenorii, mai ales cei tineri, vor avea un prim spațiu în care își pot dezvolta proiectele.

Etichete: , , , , , , ,

reclama