LA BIBLIOTECA MUNICIPALĂ “LIVIU REBREANU” AIUD, SE POT ADMIRA CULORILE TOAMNEI ÎN OCHI DE COPIL

Începând de ieri, aiudenii care trec prin centrul oraşului pot admira, la Biblioteca municipală „Liviu Rebreanu”, o expoziţie unică, realizată de preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi”. Dedicată toamnei, expoziţia cuprinde desene, colaje şi machete pregătite cu mult drag de copilaşi şi reflectă modul absolut fascinant prin care ei percep acest anotimp minunat.

Iniţiativa, venită din partea cadrelor didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” se încadrează perfect în strategia Bibliotecii municipale din Aiud, care îşi propune să-şi diversifice atât modalităţile de promovare, cât şi proiectele inedite prin care să poată contribui la atragerea copiilor şi tinerilor spre această instituţie, a cărţii.
Din acest punct de vedere, prin graficul acţiunilor pe care biblioteca doreşte să le pună în practică pe parcursul perioadei următoare, se intenţionează promovarea cu prioritate a iniţiativelor preşcolarilor şi elevilor aiudeni şi pornind de la acestea, realizarea acelor tipuri de programe care să corespundă aşteptărilor lor. Îmbinând utilul cu plăcutul, aceste activităţi pline de originalitate vor spori gradul de atractivitate al instituţiei şi vor contribui în mod esenţial la consolidarea relaţiei dintre tineri şi bibliotecă.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Etichete: , , , ,

reclama