PESTE 50 DE TINERI LIBERALI DIN SEBEȘ AU DEMISIONAT DIN PARTID

După ani și ani de zile în care au muncit pe brânci, sacrificând timp, energie și mult suflet, tinerii Sebeșului s-au săturat. Au obosit să fie mințiți, dar mai ales nu mai vor să fie folosiți doar pentru campaniile electorale. Pentru că răsplata muncii lor nu a venit niciodată. Întotdeauna au fost buni doar pentru organizat campanii, lipit afișe, iar când a venit vorba ca unii dintre ei să fie puși pe listele de la alegerile locale seniorii s-au făcut că plouă.

De foarte mult timp tinerii liberali din Sebeș, din vechiul PNL evident, s-au remarcat ca o forță. Au fost primii în toate acțiunile partidului și nu numai. O mulțime de campanii sociale, educative, de ecologizare, pentru care au primit recunoștința cetățenilor, dar și a colegilor de partid inclusiv de la nivel național. Nu a fost însă de ajuns pentru seniorii partidului care au decis că aceștia nu au dreptul la nimic. Combinațiile politice și trocurile au fost mult mai importante decât oamenii care și-au dedicat viața acestui partid. Într-un oraș bogat din punct de vedere economic tinerii sunt cei care pot da un aer nou administrației și modului în care trebuie gospodărită urbea.
O vorbă spune că dragostea cu de-a sila nu se poate. Așa că noi tinerii liberali din Sebeș am decis că este momentul să ne luăm destinele în propriile mâini. Suntem peste 50 de tineri care, împreună cu liderul nostru, consilierul local Radu Cristian, ne-am dat demisiile din PNL. Sufletul nostru rămâne liberal și vom încerca în continuare să facem politică pentru oameni, nu pentru șmenuri politicianiste de doi lei.
Viitorul cetății este cel creat de tineri, pentru ca cei în vârstă să se poată bucura de o bătrânețe liniștită, într-un oraș curat și liniștit.
Tinerii liberali din Sebeș

Etichete: , , , , ,

reclama