PNL Sebeș stă pe un butoi cu pulbere

Noul PNL sau marele PNL sau cum se mai cheamă fostul partid al Brătienilor are parte în aceste zile de un nou episod trist. La Sebeș. Acolo unde o mare parte din vechiul partid se vede călcată în picioare.

Folosiți în nenumărate campanii și acțiuni electorale, iar apoi aruncați la gunoi liberalii au rămas cu un gust amar după ce au constatat că munca și eforturile lor nu valorează nimic. Fitilul butoiului cu pulbere a fost deja aprins prin nominalizarea candidatului la primar, Dorin Nistor – venit de la PDL, precum și a celui care va primi funcția de viceprimar, Adrian Bogdan – și el tot de la PDL.
Vechilor liberali le-a rămas praful de pe tobă. Iar despre organizația de tineret, cea care ani de zile a fost motorul tuturor campaniiilor liberale din Sebeș ce să mai vorbim în condițiile în care seniorii partidului nu îi mai bagă în seamă. Și nu vorbim de doi-trei nemulțumiți, ci de zeci de tineri care ani de-a rândul au muncit pentru partid. Sperau și ei ca măcar acum unul dintre ei să poată fi candidat pentru primar și să primească locuri eligibile pe lista consilierilor locali.
Nu a fost așa. Deciziile le-au luat seniorii, spre dezamăgirea și nemulțumirea tinerilor liberali. Nu se știe cine ce va face, dar scandalul va izbucni în curând, mai ales că niciuna din tabere nu este dispusă să facă nicio concesie. Seniorii se văd deja cu sacii în căruță, în timp ce tinerii nu mai au nimic de pierdut…

Etichete: , , ,

reclama