PESTE 300 DE PARTICIPANŢI LA MARATONUL SĂNĂTĂŢII

Secretul unei vieţi împlinite este sportul, activitate care trebuie să completeze armonios existenţa fiecărei fiinţe. Astfel, în data de 7 iunie, 2014, la ora 12:00, în Parcul Arini din Sebeş, a fost dat cel mai mare start al sănătăţii în cadrul evenimentului Maratonul Sănătăţii, organizat de AnaMaria Jurju şi Dana Băcilă, studente ale Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş şi MCC Bike Sebeş.

Evenimentul Maratonul Sănătăţii, s-a dovedit a fi un real succes, care a generat o explozie de energie, entuziasm, zâmbete, mişcare şi un număr de 330 de participanţi înscrişi. În jurul orei 9:00, pe fondul nerăbdării, participanţii doritori, s-au prezentat la Baza Sportivă, din Arini, pentru înscrieri. La ora 12:00, a fost dat startul maratonului de alergare, urmat fiind de maratonul de role şi de cel de biciclete, pe un traseu de aproximativ 2 km, de la intrare în Arini, până la Baza Sportivă antrenând toţi cei 330 de participanţi într-o cursă energică. La final, s-a derulat maratonul de biciclete, pe un traseu surpriză pe străzile Municipiului Sebeş, cu plecarea din Parcul Arini, continuând pe Dorin Pavel, Sava Henţia, Centru şi întoarcere pe Dorin Pavel înapoi la start, care a generat un adevărat surplus de adrenalină.
Evenimentul s-a încheiat armonios, într-o atmosferă inedită, alături de copii şi părinţi entuziaşti, având loc festivitatea de premiere şi tombola cu cele trei super-extrageri, în cadrul cărora toţi participanţii au fost premiaţi şi au primit o diplomă de participare devenind campioni ai sănătăţii. Fericirea copiilor, surplusul de mişcare fizică, emoţia, adrenalina şi împlinirea care a amprentat feţele tuturor câştigătorilor, sunt elementele definitorii ale Maratonului Sănătăţii, ediţia 2014.
„Evenimentul a fost uimitor! am fost plăcut surprinse de numărul participanţilor. Cred că cel mai important lucru este faptul că toţi participanţii, au resimţit împlinirea de a fi un campion al sănătăţii. De asemenea, sper că acest maraton al mişcării va fi continuat şi în zilele care vor urma, deoarece sportul nu este o alegere este o necesitate.” a declarat AnaMaria Jurju, manager de proiect
„Evenimentul a ieşit foarte bine, au participat foarte mulţi oameni şi majoritatea au fost încântaţi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Sper să mai putem să mai facem astfel de evenimente, pentru că sunt aşteptate şi apreciate atât de copii, cât şi de adulţi” a declarat Dana Băcilă, manager de proiect.
Maratonul Sănătăţii reprezintă un proiect cu totul unic în ceea ce priveşte manifestările sportive, îmbinând armonios rolele, alergarea şi bicicleta şi adresându-se tuturor categoriilor de vârstă, începând cu vârsta de 7 ani. Misiunea evenimentului este reprezentată de promovarea într-o manieră inedită a importanţei activităţii fizice în stilul de viaţă al cetăţenilor Municipiului Sebeş, realizată prin sprijinul partenerilor MCC Bike Sebeş, Primăria Municipiului Sebeş, Ziarul Sebeşanul, Ziarul Apulum, Ştiri & Reportaje Alba, Revista Plaiu Luminatu, StarFm, Radio Orion precum şi a sponsorului principal Kronospan.

Etichete: , , , , ,

reclama